Vart tog tiden vägen?

Du är på dag 259 av 280. (92,5%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 6 fulla dagar (v36+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 2 apr 2009
Du har 21 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vad hände liksom?  21 dagar kvar till BF. Vecka 38 imorgon. Sanslöst. Var hos barnmorskan igår, nu var den lill* fixerad, järnvärdet var bra (kors i taket!) & vi skulle sammanfatta graviditeten. Finns ju inte sådär supermycket att säga om den då jag har mått så pass bra hela tiden. Har tyvär fått ischias nu på slutet som bara blir värre och värre men det känns ganska lindrigt i det stora hela. Igår bökade bebisen mer än vanligt, tror det började efter att barnmorskan kände om den var fixerad, kanske blev lite störd av det? :D Hur som haver vill vi bara att den lill* ska komma snart!

Igår träffade jag en gammal klasskompis, käkade på Rosalis & pratade massa gamla minnen, var jättetrevligt. Idag är det lunch med en annan gammal klasskompis som står på schemat & sedan fika med en arbetskamrat, ska bli himla kul det med! Trodde dagarna skulle gå jättesakta när jag slutade jobba men det är tvärtom - de flyger iväg!

I morgon kommer våran nya soffa, ska bli så skönt med en divan! Tror det är den ultimata amningsplatsen :D

I helgen är det finliret i "bebisrummet" som gäller, en tur till IKEA igen med andra ord, bädda sängen & allt sådant. Om inte en annan händelse har kommit  i vägen med andra ord? :D Ska börja packa BB-väskan så smått idag också.

/C

Kommentarer
Postat av: jeanette

divandelen ÄR den ultimata amningsplatsen:) Jag bor praktiskt taget där vid varje amning:D

2009-03-12 @ 21:32:16
URL: http://softblondy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0