Snart nytt år...

Ska väl försöka summera detta år då:
Fyllde 21, mina päron flyttade isär, jag har klarat mig igenom två års studier & fick jobb som medicinsk sekreterare på mitt favvoställe, varit på Bröllop i Stockholm, hunnit en sväng till Spanien, vi har flyttat & jag har dessutom hunnit bli gravid. Puh!

Året som kommer då? Ja, händer minst lika mycket då, om inte mer :D Börjar jobba heltid, ska på bröllop i Dalarna i januari, vi blir föräldrar runt den 2:a april, brorsan & syrran & Ps syrra ska alla få barn i maj (många kusiner blir det!), sen är det njuta av mammaledigheten som gäller för min del, har jobbat jämt sen jag var 14 så det ska bli helt underbart att få vara hemma i sommar! Tänkte åke till västkusten ett par veckor i sommar också. Fullt upp med andra ord!

Gott nytt år!

/C

Ja, en bild kanske man skulle slänga in....

Kanske är på tiden, är ju inte ljusår lvar nu liksom. Nu är kl 05.50 & jag ska börja knalla till jobbet om sisådär 25 minuter. Känner mig måttligt motiverad. 

Såhär ser jag alltså ut nuförtiden, lite barbapappa över det hela:

Vecka 26

Firade julaftons dag hos P´s föräldrar, sen begav vi oss till min mamma efter Kalle. Var en trevlig dag med på tok för mycket mat. Men jag resonerade som så att eftersom jag redan gått upp 7 kg kan jag lika gärna gå upp 7 till :)

/C



Andra besöket hos barnmorskan idag!

Idag var det dags för besök nr 2 hos barnmorskan. Allt var bra, fick lyssna en kort stund på hjärtjuden, låg på 150/min. Hb var bra, 120 & b-glukos 5,6. Hade gått upp lite mer i vikt än vad jag trott, +7 kg. Känns inte som att jag har gått upp så mycket men så var det :D Hade SF-mått 26, i övre kanten på kurvan tydligen.

Ska tillbaka om tre veckor & då blir det inget stick i fingret iallafall *pust* är det värsta jag vet (jag vet jag är skitmesig). Önskar de kunde göra sådana där som inte låter, blir nog mer skrämd av ljudet än något annat.

Föräldrarutbildning i januari, ska bli kul.

Har ju flyttat nu också, bara barnrummet kvar att få ordning i men måste ju spara lite på det så man har nåt att greja med sista månaden!

/C

60 %

Shit vad tiden går fort! 40 % kvar, sen bebis!

Julbord på Stora hotellet igår, sjukt gott! Värsta dessertbordet, gick lätt upp ett par kilon  :D
Idag är det kurs hela dagen (med julbuffé till lunch!) & sen ska det börjas med lite flytt, så kul!

/C

RSS 2.0