Tisdag över!

-22 var det igår när jag gick till jobbet, inte särskilt skönt nej.

Min värsta dag i veckan är tisdag. Det är min måndag kan man säga. Måndagar är helt okej för de känns som en nystart men tisdagar är bara en onödig dag mellan början & slutet på veckan. Lite som att fylla 17, alldeles onödigt.

Men idag hände något fantastiskt som lös upp dagen ordentligt: Line gick alldeles själv. Vet inte vem av oss som blev mest förvånad men hon skrattade högt iallafall! Det värmde i mammahjärtat vill jag lova, min lilla bebis börjar bli stor!

/C

Fettisdag!

Är det idag ju. Är inte superförtjust i dessa bullar men en om året är precis lagom. Blev en semla på jobbet vid 14-fikat, kände mig aningens illamående efter all grädde men det försvann tack och lov efter en stund.

Idag var P och Line på BVC för 10-månaderskontrollen, 11,4 kg & 77 cm lång är damen nu....inte konstigt att jag har fått rensa ur garderoben igen. Tänk, om bara 2 månader är hon 1 år. Kan inte fatta att tiden har gått så fort!
Nu har hela familjen äntligen börjat komma in i de nya rutinerna & Line sover (nästan) hela nätterna igen. Hon hade en period då hon sov mellan hos nästan varje natt i en veckas tid, har nog aldrig sovit så dåligt förut. Skönt att det mesta bara är perioder :)


/C


Ännu en helg snart slut!

Har hunnit en hel del denna helg, bakat, städat, en sväng på stan med diverse nödvändig inhandling, känns skönt. Nu ska jag åka (buss! Hur åker man det nu för tiden?!) till min mamma där älskade dottern har sovit inatt, jag & P skulle båda åkt till Sthlm igår men jag hade verkligen noll energi till det så jag var hemma & pysslade istället. Älskar att baka när jag är ensam hemma så jag får stöka ifred :) Line har fått en ny docka av sin momor som hon tydligen släpar med överallt, ska bli kul att se. Kändes läskigt tomt igår när jag gick & la mig , varken en snarkande man eller en snusande bebis i sängen (törs knappt säga att jag sovit som en stock hela natten!).

Måndag imorgon igen då, känns skönt att börja en ny vecka. Jag har faktiskt inte den där jobbiga söndagsångesten man kan ha ibland, tycker bara det är roligt att jobba, även om jag svär lite för mig själv när klockan ringer 05:15....

Sanslöst mycket snö utanför oss, utanför vardagsrummet når den upp till fönstrena (har långsmala fönster). Önskar allt kunde töa bort över en dag så man slapp allt slask men det är nog för mycket begärt!

Bussen var det ja!

/C

"Nu är det slut på veckan....

...det är dags för fredagsmys!"

Älskar fredagar! Speciellt nu när P är hemma varje helg & inte ska iväg & jobba :) Han & Line stormtrivs tillsammans hemma medan mamman jobbar och saknar dem hur mycket som helst!

Ska rensa ur Lines garderob (igen!) i helgen, storlek 74 sjunger på sista versen nu, tur vi har handlat en hel del i 80 i förväg! Det känns som att allt blir för litet över en natt, byxor som satt bra igår är helt plötsligt tok-kort?!

Nej, dags att klä sig!

/C

RSS 2.0