Jag har världens finaste man!

I morse när det var dags att kliva ur sängen (sisådär 05:10...) slog det mig att jag inte hade lagat någon mat igår kväll. Svor över att jag är så förbannat glömsk & kliver in i badrummet där jag lyckas halka på en tidning (Aftonbladets fredagsbilaga, livsfarlig!) som ligger på golvet & sträcker ungefär hälften av kroppens alla muskler. Ajaj. Fixar & donar, blir till slut klar i badrummet efter alla bestyr & ska börja med frukosten - vad ser jag då i kylskåpet? Jo, min bästa har köpt med mat från jobbet! Halleluja, dagen var räddad! Tack hjärtat!

Imorgon börjar Hindermässan, en marknad som varar i dagarna tre (eller är det fyra?) där det gamla vanliga ska säljas, strumpor, godis, väskor och en massa kryddor. Ska ta en sväng på torsdag & inhandla lite godis, nogaut och rokks är ett måste :) Är alltid kul att gå ett varv för oftast träffar man på någon man känner.

Börjar blir riktigt taggad till tatuering nu, ska gå in till studion på måndag & prata med the artist himself. Hoppas att han kan komplettera mina idéer, är inte helt på det klara med allt ännu.

& snart är det fredag & då är det käk på Björnstugan som hägrar, ska bli jättekul! Hittade en klänning idag (på Kappahl av alla ställen!) men jag är inte helt 100 på om jag ska behålla den, får be om P´s åsikt imorgon.

Nej, sovdags nu så man orkar med morgondagen!


/C



Saknar min tjej!

Line är hos sin farmor inatt, sista vardagen vi behövde barnvakt eftersom pappan jobbar sin sista dag på torsdag! Ska bli så härligt för hela familljen (såklart särskilt för far & dotter) att P är hemma så länge. Längtar så tills helgen, fredagsmys för hela slanten :) Saknar ihjäl mig efter henne, skulle så gärna vilja ligga & snusa i hennes hår som börjar bli riktigt långt nu!

Line ska få en till kusin i år, är hennes kusin W som ska bli storebror! I juli är lill*n beräknad. Det kommer skilja 14 månader mellan barnen, är grymt imponerad av A som orkar två graviditeter så tätt. Saknar verkligen min mage ibland & ser verkligen fram emot eventuella syskon men just nu skulle min kropp absolut inte fixa en graviditet, även om nästa skulle vara lika problemfri som den första.
 
Trivs så bra på nya jobbet, känns verkligen som att jag är på rätt plats.

Har varit hos frisören idag, igen, känns det som. Kan inte fatta att det redan gått 7 veckor sedan sist? Blev jättenöjd idag med, kan verkligen rekommendera Kharma på norr. Nästa gång blir det lite slingor också.

/C

Jobbardags!

Somnade  kl 20 (!) igår kväll, sjukt trött. P fick Line att slumra till & sen lade han henne bredvid mig för han skulle kolla på nåt på TV. Vaknade till när han lade in henne i sitt rum men sov sedan tills klockan ringde 05... Måste till banken efter jobbet eftersom "någon" (i detta fall P) har lyckats låsa min bankdosa....

Nä, dags att ge sig ut i snön & börja knalla till jobbet!

/C

En mamma i chock!

Det är jag det!

Står & skalar potatis, har placerat Line strategist en bit bort med lite leksaker. Sen blir det tyst, väldigt tyst. Vänder mig sakta om för att se vad hon nu har lyckats hitta - då står hon upp och håller sig i gåstolen, och börjar . Inte småspringa, inte halka omkring med benen. Utan går går. Behöver jag säga att hon såg skapligt nöjd ut? :D Så ikväll har vi mest gått runt här hemma och kollat på allt, nu vill unga fröken inte sitta still eller bli buren på höften längre (rätt skönt för min stackars kropp!)!

/C


Min tur att bli sjuk då...

Halsfluss-helvete.

Har haft väldigt, väldigt, väldigt! ont i kroppen hela helgen, på söndag eftermiddag fick jag nog & grät som en treåring (jag vet, jag är skitlöjlig när jag är sjuk). Ringde 1177 & berättade hur det var ställt & fick en tid på jouren redan en timma senare. Fick träffa en läkare som omedelbart sa: "Körtelfeber!" Icke svarade jag, då jag redan har haft äran att ha den wunderbara (eller inte) sjukdomen. Blev skickad till labb för att lämna liter prover, stick i fingret & halsprov. Där mötte jag en ängel: Världens gulligaste & raraste sköterska! Som visade sig vara barnmorska egentligen? Tänk om alla var lika pedagogiska med oss som är stickrädda, vad lätt allt skulle bli? In till läkaren igen för domen: Streptokock-bakterier i halsen. Jahapp, Kåvepenin i 10 dagar. Gick därifrån lättad över att få reda på vad det var som var fel & faktiskt något piggare i själen efter sköterskans stärkande ord.

Idag kom Lines farmor & hämtade henne, hon ska sova hos henne inatt. Både jag & P skulle ha jobbat idag men eftersom jag är sjuk så kunde hon varit hemma istället men det är roligare för henne att spendera tid med sin älskade farmor än med en sjuk mamma som inte orkar ta sig ur sängen...

Nu över till något helt annat: Kollade på Familjen Annorlunda på fyran ikväll & fick krypningar i kroppen över familjen i Märsta som bodde med 9 barn på 94 kvm?! Jag tycker vi 3 har det trångt på 63 kvm! Folk får verkligen skaffa hur många barn dom vill & bo precis hur som helst men jag skulle få ren & skär panik av så många personer på så liten yta! Gissar att barnen inte kan ta med sig en kompis hem efter skolan? Himla kul program, ärligt & bra.

Nä, nu hägrar sängen. Ska försöka mig på en kort promenad imorgon så man kanske kan få lite luft, känns att jag varit inomhus hela dagen.

/C

2010

Nystart kan man säga. Nytt jobb & förhoppningsvis ganska snart nytt boende. Har jobbat två dagar nu, trivs jättebra med arbetskamrater och arbetsuppgifter (jobbar på Kvinnokliniken). Somnade som ett barn vid 21-tiden i måndags kväll, mycket info första dagen! Tur det var röd dag idag då så man får samla ihop tankarna lite :D

Line är frisk nu, så skönt att våran glada tjej är tillbaka! Sover hela nätterna & äter som en häst igen :D P räknar bara ner dagarna tills han går på pappaledighet, bara 3½ vecka kvar nu! Hon reser sig mot A-L-L-T hela tiden så det gäller att hålla koll på damen som är bra snabb.

Kallt som attan är det i Örebro, var tydligen 28 (!) minus nånstans i närheten inatt...

Nä, nu får P sluta spela Wii för vi ska fixa lite käk!

/C


RSS 2.0