Nytt jobb?

Ja, kanske. Får se imorgon. Vore ju GRYMT spännande att jobba där. Håll tummarna!

Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka. När du fnissar som en liten flicka.

När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountin high.

När all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen.

När man bara dra replik för att slippa krångla, "min pappa är rik, vill du hångla?".

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.

Det har egentligen inte hit och göra, det e bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.

När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv. Våga chansa och se hur det går. Va e fegt, vad e mod?

What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no more!"



Björn Gustafsson är kung. Så är det bara.

Helgen!

Fredag: Förmiddagen gick åt till att vandra upp på stan med P innan han började jobba, gick till Guldfynd för att se om ringen som jag sett ut fanns i min storlek men så klart fanns det bara mindre & större kvar.....Sa hej då till P & gick förbi Lövstahallen på vägen hem & handlade lite grejer till kvällen. Väl hemma blev det ett samtal ringt till Nordic-jävla-skit-Lenses som har sopigatste leveranstiden på sina grejor, sista gången jag beställde därifrån..... På eftermiddagen kom P hem, vi städade lite här hemma & sen kom J över & grabbarna grus gick iväg för att käka. Jag gjorde mig i ordning, skulle hem till F vid 20. Hon hade gjort supersmarrig mat, fläskfilé med massa god sallad & krutonger & grejer, hur gott som helst! & jättegott vin till detta. Pratade en massa om en massa saker :) Sen kom boysen vid 10 tiden, nybastade, såg rätt slitna ut. Jag & P blev kvar till halv 2 tror jag, klockan gick jättefort men den brukar ju göra det när man har trevligt! Jag & P satt uppe en stund när vi kom hem & pratade, gick nog inte & la oss förrän 03.....

Lördag: Vaknar vid 08 med en dunkande huvudvärk, rinnande näsa & envis hosta. Tänkte att det var bakfyllan som slagit till, tål nälmligen NADA lägre. Gick upp en stund, drack lite vatten & läste tidningen, sen tillbaka till sängen. Sov till 11:30, vaknar med en huvudvärk som bara blivit värre! Tar 2 Panodil, dricker massor med vatten. Tar en dusch & tänker att det ska kännas bättre, men varje gång jag rör på huvudet gör det ont att det svartnar för ögonen och det känns som om jag ska svimma.....Stackars P, han har det inte lätt med mig.....Han går & handlar lite & hyr en film till kvällen, jag lyckas somna en stund i becksvarta sovrummet med fönstret vidöppet. Vaknar när han kommer hem & huvudvärken är borta men näsan rinner lik förbannat & hostan är kvar. Så, I guess det är en riktig förkylning som lyckats bita sig fast. Såg först på Melodifestivalen (vilket skämt, det enda som är servärt är Björn Gustavsson) sen såg vi på Stardust som P hade hyrt, väldigt bra film. Gick sedan & la mig & tvärdäckade.

Söndag: Idag blir det nog en promenad, kan nog behöva lite frisk luft. Kanske en åktur till päronen för att hämta hostmedicin.  Annars blir det bara till att vila, vila, vila.....Är typ sämsta veckan att bli sjuk, tänkte försöka bli klar med hemtentan den här veckan & försöka fixa en praktikplats. Men förhoppningsvis blir det bättre om jag håller mig någorlunda stilla idag.

21 februari 2008

Ja, jag är sämst på att uppdatera. Det beror på att det inte händer nåt särskilt i livet som är värt att dokumentera. Idag var det VÄRLDENS tråkigaste föreläsning på förmiddagen i skolan.
Sen har dagen rullat på, jag & G har agerat demoleringsfirma, "pluggat" (80% prat & 20% plugg) & nu sitter jag & väntar på att P ska komma hem så jag kan få lite kramar & pussar. Så skönt att vara lediga en hel helg tillsammans, var jättelänge sen. Konstigt, känns som om det är fredag idag?

Hundvakt!

Igår opererades Wilma, blev en helrenovering kan man säga.....togs bort tänder, tandsten, urinstenar och livmoder. Så idag var jag & P hemma hos mina föräldrar för att hålla koll på henne så hon slapp ha en sån där härlig tratt (för att hon inte skall slicka på såret) på sig. Wilma är nämligen en utav världens fånigaste hundar, hon rör sig inte en centimeter om hon tvingas ha tratten på sig, utan står bara stilla. Stackarn, fjärde gången hon opererades...Men, om någon dag eller så är hon som vanligt igen. Tror inte hon är ledsen över att alla klappar på henne & tycker synd om henne ioförsig......



Ikväll blir det lite mys, pizza & nån film skulle jag tro. Inga fel. Hoppas på lite marängsviss också, varit sugen på det i en vecka! (Här snålar vi inte på kalorierna!)

Söndag, 05:38

Just nu har jag inget liv. Jobbar, sover, jobbar, sover. Ska basta ikväll när jag kommer hem, massa najs!

Tvätta, tvätta....

Förmiddagen idag spenderas i tvättstugan, the place to be! Eller inte......
Så här snofsiga maskiner har vi:  
Förstår inte vart all tvätt kommer ifrån, fyller tvättkorgen lätt på en vecka! Måste vara nån mer som bor här i huset & smyger ner smutstvätt emellanåt.....Är ju sjukt glömsk idag också, gick ner för att lägga i nya maskiner & lyckades ju komma ner utan tvätten som skulle in, den stod kvar i hallen.-.-.-.-.-Bara att gå all the way upp igen.....Vi har ju världens härligaste korridor i gå i också, så här mysig är den;


Luktar skunk gör det också.

Annars händer inte så mycket just nu, skolan imorgon på förmiddagen & sen vidare till P´s föräldrar för övernattning. Ska jobba 7-20 hela helgen så jag kan behöva vila upp mig lite innan :) Just ja, det är ju alla hjärtans dag imorgon, ska hitta på nåt till P, nån som har någon bra idé & vill dela med sig av?

08.02.16

I måndags blev det en del inhandlat på IKEA, ägnade sedan cirka  timme till att skruva ihop stolarna. Måste vara the chairs from hell.....men till slut var 4 ihopskruvade, 2 står ouppackade på vinden. Nya garderoben är på plats också, så byråarna åkte ut. Blev mycket golvyta ledigt men våran sovrum är otroligt svårmöblerat.
 
Igår, när skoldagen äntligen tagit slut, var det full fart hem & sen bar det av till Coop för storhandlande. Fick ju ett presentkort där när jag fyllde år, hur bra som helt, ska önska mig det varje år!

Sprang in på Jysk en sväng, har kollat på två skänkar ur deras LIVA serie hur länge som helst & jag & P har inte kunnat bestämma oss men nu blev det den lägre utav de två. Så, hem fort som tusan, ringa brorsan & försöka få låna hans bil, mina föräldrar kom hit med den (de skulle få våra gamla byråar), ilfart till Jysk och hem igen. Kämpade 2 timmar med skänken (som hade världens sopigaste instruktioner) sen blev klockan så mycket så vi fick ge oss. Gick upp tidigare idag & gjorde klart det sista. Var lätt värt allt slit, jäklar vad bra det blev.

Lovade ju bilder också, här kommer före/efter:

FÖRE                          EFTER
' 

FÖRE                       EFTER
              

att blogga eller inte blogga?

det är frågan. jag undrar?

Helgen har spenderats på jobbet.
Lördag: jobbat 7-20
Söndag: jobbat 7-20
Idag: Antagligen IKEA för lite shopping. Matbord, stolar, garderob.... Frågan är ju bara vart vi ska göra av de gamla möblerna innan vi får tag i någon som vill ha dom? Blir ju liiiiiite trångt att ha dubbelt av allt......Blocket Here I Come....

 
Börje & Bjursta blir det. Är dock lite skeptisk till bordet som jag tror kommer ta upp HELA matrummet men sambon är envis...... Men det blir säkert bra, måste bli klara med denna lägenhet snart! Känns som vi hela tiden kommer börja med nåt nytt.

Ska lägga in lite före/efter bilder tänkte jag. Om jag kommer ihåg.

Annars då? Just ja, hjärtat är ju hemma igen från Sälen. Skönt, var orolig igår när dom åkte hem, var snorhalt. Men nu är han hemma, hel & allt :)


RSS 2.0