Shopping idag!

Blev först en tur till IKEA för att inhandla lite småsaker till barnrummet, bla madrasskydd som vi glömde sist, gardinstång och kräklappar. Trådbackar inhandlades också. Skönt att alla garderober är i ordning nu, var bara hyllplan innan, tycker inte man får någon ordning alls då.
Åkte vidare för att kolla in soffor i en nyöppnad affär, tror den hette Chili. De hade jättemycket snygga inredningsprylar men tyvär ingen soffa som föll hos i smaken men vi letar vidare!
Till sist åkte vi till själva Marieberg och gick ett varv. Lagerhaus har ju (äntligen!) öppnat, är ju världens roligaste affär när man är på shoppinghumör vilket jag inte var idag & mycket folk var det också. Apoteket ärades med ett besök & där inhandlades bla termometer & diverse saker för det kommande lilla livet!

Var hos barnmorskan i veckan, fick lite skäll för att blodvärdet var lite lågt (fy mig!) men idag inhandlades även brustabletterna Fexim efter tips från C & än så länge (ta i trä!) har inte magen protesterat.......Annars var allt bra, magen växer & jag ökar i vikt & blodtrycket var bra. Har lite ont i ryggen efter shoppingrundan idag men det kanske är befogat med lite klagan efter åtta månaders lugn & ro :D

Jag ska jobba hela helgen (sista helgen!) & kommer därför inte vara särskilt anträffbar. Har en vecka kvar att jobba efter det & sen! är det dags att varva ner inför den stundande händelsen!

/C

"Melodifestivalen"

Hur dålig är inte melodifestivalen numera?! Fattar inte hur de kan ha valt ut de här som de bästa, hur sunkiga var inte de andra inskickade bidragen då?? Låten med Rickfors var ju som att lyssna på en Absolute 90´s skiva!

Idag är det 40 dagar till BF. Nu börjar magen bli stor, min favorit-top täcker liksom inte nedersta delen av magen längre. Jobbar 10 pass till, SEN är det hemgång. Är så tacksam över att ha mått så här bra hela tiden, först nu som ryggen börjar göra sig påmind. Det jobbigaste är att jag inte sover en hel natt längre, skulle ge mycket för att kunna göra det!

Är sjukt sugen på att åka till G-vik & bada men känner att det vore lite riskabelt - skulle inte kunna kliva ur poolen för då skulle Greenpeace komma & putta i den strandade valen igen..... Får vänta med det tills man är fit for fight igen. Kommer inhandla ett gymkort i april iallafall & då jävlar.

I veckan är det inhandling av diverse bebisgrejor som gäller. P börjar bli nervös!

/C

Sjuk :/

Ja, då var det väl min tur att bli sjuk nu då. Vaknade vid 02 av att jag hade ont i magen & mådde så sjukt illa! Stackars P, han har knappt sovit nåt för att jag bara legat & vridit på mig & pendlat mellan sängen och badrummet. Vi skulle gått på informationskväll på sjukhuset ikväll angående förlossningen & BB men det får bli om två veckor istället :( Vet inte om det kan bero på något jag ätit eller vad.... Ligger nedbäddad i soffan & försöker sova emellanåt, tur vi har fått hem modemet iallafall så man kan göra något när tiden går långsamt.

Nu är det INTE lång tid tills bebisen kommer, även om det känns så ibland :

Du är på dag 235 av 280. (83,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 3 fulla dagar (v33+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 2 apr 2009
Du har 45 dagar kvar till beräknad förlossning.

/C

RSS 2.0