Suck, tråkig dag!

Idag går tiden långsamt. Tagit en promenad, handlat lite. Blev så sugen på fetaost så det blev en grekisk rulle inhandlad också. Har helt plötsligt börjat gilla Fanta - konstigt hur man kan bli när man har en liten i magen. Önskar verkligen att den lill* vill komma ut snart!
Imorgon kommer någon tekniker från Telia & ska ordna med nåt så vi kan få hemtelefonen inkopplad. Efter det dröjer det cirka 10 dagar så har vi lite mer kanaler - men då är man förhoppningsvis upptagen med något annat än att titta på
TV :D Ikväll blir det att kolla på "Familjen Annorlunda".

/C

Helgen!

Har haft besök både lördag & söndag eftersom P fyllde år! Är alltid trevligt med besök, dagarna går ju lite fortare iallafall. För nu är det segt - sjukt segt! Jag har tyvärr börjat svullna i fingrarna så på morgonen är de jättestela och gör jätteont! *klagomuren*

Ikväll är P på Guidengalan, drog iväg vid 17 - så snygg i kostym så! Vore ju lite typiskt om bebisen bestämde sig för att komma ut ikväll - P skulle nog bli enda pappan på förlossningen i kostym :)

Sitter & slötittar lite på Miami Ink, blir sugen på att göra något till hösten, får se hur det blir med det!

4 dagar kvar till BF nu då.


/C

Så går vi in i vecka 40 idag då....

Nu går det långsamt & inget känns sådär jättekul längre. Jag har nästan inga kläder som passar  längre- känns ju inte sådär jättevärt att köpa mer mammakläder för denna (förhoppningsvis!) korta tid som är kvar. Sover inte bättre heller *är på gnällhumör idag*. Igår kväll hade jag mycket sammandragningar, var tvungen att gå upp en stund inatt. P´s mamma var här igår och gav mig taktil massage (hon hade någon baktanke med det att barnbarnet kanske skulle vilja komma ut) var riktigt skönt!

Imorgon fyller som sagt P år, ska beställa tårta idag. P´s föräldrar kommer imorgon och på söndag kommer min mamma+mormor.

Idag kommer M, lilla M och S hit och fikar på förmiddagen - ska bli mys!

/C


Så har ännu en dag gått!

I morse var det ett besök hos barnmorskan som stod på agendan (förhoppningsvis det sista!), allt var bra. Denna gången låg hjärtljuden lite högre än de gjort annars & mitt blodtryck var även det lite högre - kan det vara ett tecken på att något är på gång tro?!? (Man kan ju få hoppas :D ) Fick en ny tid om två veckor - hoppas att den tiden inte kommer till användning. Var tre i föräldragruppen som fått barn nu, alla hade fått pojkar. Är mer och mer övertygad om att vi också får en liten grabb :)

Jag & P blev lite rastlösa på förmiddagen så de blev en tur till Lager 157 & Stadium outlet, jag hittade ingenting men P köpte några t-shirts och ett  par skor. Jag kan inte säga att det inte kliade i fingrarna på mig men det känns så ovärt att köpa något nu - blir en storshopping när jag återgått till ordinarie storlek så att säga!

Kl 12 var det dags att möta C från jobbet på Rosalis för lunch - supergod mat och supertrevligt sällskap! Tyckte tiden bara sprang iväg! Gick till mammas jobb en stund och sen kom P och hämtade mig. I eftermiddags käkade vi våfflor innan P åkte till jobbet - själv har jag bara degat (som vanligt). Ska kolla på Rent Hus ikväll och sen försöka mig på att gå och lägga mig lite tidigare.

P fyller år på lördag - har klurat ut en riktig bra present till honom!

/C

10 dagar till BF

Dagarna sniglar sig fram just nu. Sover inte bra varken på nätterna eller dagarna. Väskan är packad. Alla kläder & sängkläder är tvättade. Vagnen är bäddad. Jag vill att våran bebis ska komma nu.

Har fått Lergigan som ska kunna hjälpa mot sömnproblem men icke - sover möjligtvis någon timma mer men det är allt. Skulle verkligen behöva en natts god sömn, skulle göra mycket för humöret som inte är på topp heller.  Jag tycker att jag är en riktig gnällspik nu på slutet, jag borde vara innerligt tacksam istället som har haft 8 drömmånader. Men just nu känns det mesta jobbigt.

I morgon blir det lunch med en barndomskompis, ska bli himla trevligt! Är så skönt när man träffar kompisar för då springer tiden iväg! På onsdag är det lunchdejt med en tjej från jobbet, ska bli så spännande att se om hon börjat få någon bebismage än! Ska komma ihåg att köpa ett parkeringskort då också. Ska in en sväng till Försäkringskassan också och be mamma hjälpa mig fylla i lite papper.

Från och med idag kan man kolla sin deklaration på skatteverket.se, gick plus i år igen, inga fel!

Jaha, ikväll blir det att bädda ned sig  i soffan & mumsa jordgubbsglass :)

/C

Seg lördag idag!

Var som vanligt uppe tidigt, åkte till mamma på förmiddagen en sväng. P jobbar. Ska rensa bland alla papper i "kontorshyllan", har en miljon gamla räkningar där som behöver slängas. Håller också på att sätta ihop en spellista med lugna låtar till förlossningen.

Händer inte mycket här inte. Vill att bebisen ska komma ut!

/C

Två veckor till beräknad födelse idag!

Hela natten har bestått av: Sovit i en timma. Gått upp på toa. Druckit vatten för att jag har ont i halsen.  Sovit i en timma. Gått upp på toa. Druckit vatten för att jag har ont i halsen. Sovit i en timma. Gått upp på toa. Druckit vatten för att jag har ont i halsen....ja, ni fattar. Inget vidare alls. Men är inte trött över huvudtaget på dagarna, blir lite halvtrött vid 22 och då lägger jag mig mest för att jag inte har så mycket annat att göra? Fattar inte vad som händer med mig, jag som alltid varit morgonpigg & superkvällstrött, kunnat lägga mig vid 18 liksom & sovit till 8-9. Är lite rädd att all trötthet ska komma sen som ett bakslag.

Nu har vi i denna familj äntligen (!) upptäckt Spotify, fick en länk skickad av P´s pappa - guldprogram! Poppar Hives för fulla muggar. Håller på att göra en spellista till förlossningen, är ju assmidigt att ta med sig den bärbara datorn & sen ha spellistan på om det känns bra då.

Idag var det lunch med G & A, två klasskompisar från universitetet, blev grekisk sallad för min del idag. Äntligen är det vårväder! Var så himla skönt att solen värmde i ansiktet när jag gick hem! Önskar bara att våran lilla vår-bebis ville komma nu då :D Har hunnit tvätta all tvätt idag också, & sängkläderna är bytta - riktigt längtar tills det blir kväll så man kan krypa ned med en bra bok, finns inget härligare än nya sängkläder. 

Nu är BB-väskan packad & klar och P´s ryggsäck med nödvändigheter också :D Vecka 39 imorgon. Sanslöst!

/C

Nu börjar det gå långsamt!

18 dagar till BF. Nu är litens rum klart iallafall, idag var svärfar här & skruvade upp hyllorna ovanför skötbordet. Imorgon blir det en heldag med mor på Marieberg & lite varstans. Ska bla införskaffas ett par tofflor till mig som ska packas ned i BB-väskan, sen är den nästan klar den också. Mycket att tänka på är det :D

Har haft sjukt ont i halsen i ett par dagar nu, dricker te konstant. Vill verkligen INTE bli sjuk. Har klarat mig hela graviditeten så det vore jäkligt trist om jag lyckades bli det nu :/

Idag har jag & P varit tillsammans i 3 år, dessutom har vi bott tillsammans i 3 år också :D Hunnit med en del på de åren, flyttat & grejat, förlovat oss & nu snart bildat familj! Älskar min P, skulle inte vara någonting utan honom! <3


/C

Vart tog tiden vägen?

Du är på dag 259 av 280. (92,5%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 6 fulla dagar (v36+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 2 apr 2009
Du har 21 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vad hände liksom?  21 dagar kvar till BF. Vecka 38 imorgon. Sanslöst. Var hos barnmorskan igår, nu var den lill* fixerad, järnvärdet var bra (kors i taket!) & vi skulle sammanfatta graviditeten. Finns ju inte sådär supermycket att säga om den då jag har mått så pass bra hela tiden. Har tyvär fått ischias nu på slutet som bara blir värre och värre men det känns ganska lindrigt i det stora hela. Igår bökade bebisen mer än vanligt, tror det började efter att barnmorskan kände om den var fixerad, kanske blev lite störd av det? :D Hur som haver vill vi bara att den lill* ska komma snart!

Igår träffade jag en gammal klasskompis, käkade på Rosalis & pratade massa gamla minnen, var jättetrevligt. Idag är det lunch med en annan gammal klasskompis som står på schemat & sedan fika med en arbetskamrat, ska bli himla kul det med! Trodde dagarna skulle gå jättesakta när jag slutade jobba men det är tvärtom - de flyger iväg!

I morgon kommer våran nya soffa, ska bli så skönt med en divan! Tror det är den ultimata amningsplatsen :D

I helgen är det finliret i "bebisrummet" som gäller, en tur till IKEA igen med andra ord, bädda sängen & allt sådant. Om inte en annan händelse har kommit  i vägen med andra ord? :D Ska börja packa BB-väskan så smått idag också.

/C

Jobbat sista dagen!

Japp, nu har man gjort sin sista dag på jobbet, måste säga att det är med blandade känslor. Kommer sakna alla goa arbetskamrater och jobbet som är så varierande (inte arbetsuppgifterna men innehållet!) . Är ioförsig skönt att ta det lite lungt nu & det känns som att man kommer ha igen det senare.

Går in i vecka 37 idag. Sanslöst. Var hos M idag & gosade med lilla M som är 4 månader, han är söt! Är svårt att förstå att vi snart kommer ha en egen liten bebis att bära på :D

Imorgon är det Tupperware-party hos C som gäller & på kvällen åker jag till mor min & har tv-kväll med god mat & massa mys med lilla vovven! Ska tvätta en massa denna vecka, måste komma ihåg att boka tider!

/C

RSS 2.0