Måndag igen!

Ja, då var man hemma från huvudstaden igen. Varit en fantastisk helg, bröllopet var hur mysigt som helst! Haft bra väder hela helgen, god mat & härligt sällskap! Bott på Scandic Brommaplan den här gången, är helt okej. Det är inte som Scandic Alvik men allt man behöver är sköna sängar och en god frukost & det hade dom!

På torsdag har jag & P varit förlovade i 2 år, får se vad som ska hittas på då, jag är ledig men P jobbar kväll så det får bli nåt på dagen. Funderar på relaxen men då kommer han ALDRIG orka åka & jobba sen....Får se hur det blir med det hela, har ju några dagar kvar att fundera på......


Lägger upp bilder lite senare, sovdags!
/C

Snörvel & host....

Jaha. Då var man förkyld igen. Har ont i tänderna, jag gissar på bihåleinflammation. P tror mer på visdomständer men icke - jag vet att jag inte kommer få några sådana (NÅN tur i livet ska man väl ha?) Stannar hemma från jobbet för att kurera mig inför bröllopet på Lördag, ska bli hur kul som helst! Åker tidigt på fredag morgon, så det gäller att packa allt på torsdag kväll. Har lite beslutsångest gällande väska nu, är liksom all or nothing, en mes-liten väska eller en mega- stor. Går nog på the bigger the better, finns alltid något mer som man ska ha med sig.

Om Millencolin spelar på Augustibuller  i år - åker jag. Ja, så lät det i februari. & tro på fan att de ska spela i år då. Vill ju hemskt hemskt HEMSKT gärna åka men är tveksam om det går att ordna med ledighet då : / Får bli en senare fråga. Om jag åker så blir det ingen tältning (vet hur det brukar sluta - solsting, hot & för mkt dricka är ingen bra kombo).

Hittade till slut en skitsnygg klänning till bröllopet, en mörkblå från VILA. Bilder kommer nog efter helgen.  Nu är det skor som saknas. & vita leggings om det skulle bli kallt. Hoppas det inte regnar bara, men å andra sidan betyder ju det ju tur om det regnar på ett bröllop......

Fick äntligen sista betyget så nu kan man alldeles strax begära ut sin examen, bara att vänta på att det blir inrapporterat. Träffade en gammal klasskompis idag som jag inte sett sedan studenten för 3 år sedan (hjälp vad tiden går fort!), var trevligt även om vi inte hann prata så länge, men det blir fler gånger.

Som sagt, Stockholm i helgen.

/C

RSS 2.0