Dagarna springer iväg!

Här kommer en bild på oss alla tre från bröllopet:                         Familjen!

Väntar på att få en massa fina kort på oss som vi ska göra tackkort av.

Annars då? Line är lite mer än 3 månader gammal nu, hon vänder sig från rygg till mage & tvärtom & skrattar åt det mesta (mest åt sin pappa!). Vi har hunnit med en tripp till Stockholm efter bröllopet. Där blev det Skansen & lite picknick & annat trevligt.
Idag börjar P jobba efter semestern så nu är jag & kiddo själva igen. Denna dagen började inge vidare, tittade ut och upptäckte att våran cykel blivit stulen, fattar inte varför folk inte kan låta andras grejer vara!
I helgen är det Örebrofesten, vi ska dit tillsammans med ett par kompisar, hoppas solen känner för att titta fram ett tag. Line får vara hos mormodern & mysa!

Söker just nu med ljus & lykta efter tim-jobb, hoppas något dyker upp snart! Har bara en helg inbokad än så länge men det brukar bli lite mer längre framåt hösten.

/C

Namngivning och....?

Just ja, vi passade ju på att överraska med ett bröllop igår också! Gissa om gästerna såg förvånade ut, var bara faddrarna & en gäst som visste om våran "kupp"! Har nog aldrig varit så sjukt stressad & nervös som innan, men är så nöjd med hur dagen blev!

/C

Nej, nu MÅSTE jag börja träna!

Mina magmuskler är obefintliga. Något måste göras men jag är så usel på att fortsätta träna, att börja är inte själva problemet utan det är att hålla motivationen uppe. Vet inte hur många olika sporter jag började med när jag var yngre & sedan hoppade av efter några månader....

 Namngivning på söndag!
/C


RSS 2.0