Vaccinerad!

Jaha, i tisdags fick man sig en liten spruta i armen. Skönt att ha det gjort, hann inte ens bli nervös för det var helt oplanerat men det passade mig som är spruträdd perfekt! Samma kvällen spände det ganska ordenligt i armen & det var lite jobbigt att bära Line. Trodde det skulle gå över efter ett dygn men det sitter fortfarande i (tre dagar efteråt). Imorse mådde jag dessutom kasst så det var bara att ringa till en arbetskamrat & meddela att jag skulle stanna hemma. Var helt hundra på att jag hade fått bihåleinflammation, sprängde i hela ansiktet & jag snöt blod (ursäkta!) så jag proppade i mig Alvedon & nässpray & bad en stilla bön. Finns nästan inget värre än bihåleinflammation (trust me, I know!). Under dagen har det blivit både bättre & sämre, känns ungefär som att min kropp inte riktigt kan bestämma sig. Tänkte kolla en stund på Idol sen är det läggdags, hoppas jag mår bättre imorgon!

/C

6-månaderskontroll idag!

Japp, en sväng till BVC blev det på förmiddagen. Är irriterad så det är inte klokt - HELA 6-månaderskontrollen gick på 5 minuter blankt. Läkaren tittade inte ens på Line när hon låg på skötbordet - what the hell???? Vilket jävla skämt. Har varit arg hela dagen & vet inte riktigt vad jag ska göra för att inte tänka på det mer? Ska absolut ta upp det vid nästa BVC-besök (om 2 månader ioförsig....). Funderar på att ringa verksamhetschefen men det känns som att det är att dra det hela lite för långt.

Hursomhaver, 9,1 kg tung & 71 cm lång är Line nu - det känns i armarna!

Idag ringde det från sjukhuset & erbjöd mig ett kortvik på en avdelning där jag verkligen skulle vilja jobba. rvar jag tvungen att tacka nej då det var heltid de behövde. Förhoppningsvis kommer det fler chanser! SKa jobba igen på onsdag iallafall, ska bli jättekul!

/C

Yeeeeeeey!

Imorgon ska jag provjobba! Ska bli hur kul som helst, har gått som på nålar hela veckan & hoppats att jag skulle höra ifrån dem & idag ringde dem äntligen!

/C

Förkylda familjen!

Det är vi det, alla tre. Line börjar nu bli bättre men jag & P är fortfarande ganska krassliga. Ska snart ta en kort promenad med barnvagnen, skönt att komma ut & få lite frisk luft.

Igår blev Line 6 månader - 6 månader! Vart tar tiden vägen? Tyckte det var igår jag hade henne på bröstet efter ett tufft slut på förlossningen & inte kunde få nog av att titta på våran "lilla" tjej! Det är helt otroligt hur hon har utvecklats under de här månaderna, nu kryper hon för fulla muggar & har blivit jätteduktig på att sitta själv! Nästa vecka ska vi till BVC för läkarkontroll, ska bli intressant att se om hon har växt något mer eller om hon har stannat av. Rensade i hennes garderob igår & det är dags att inhandla lite mer kläder i storlek 74....inte mig emot :D


/C

Jag tävlar....

....hos familjen Korb! Gör det du också!

Tävling


Pengarna rinner iväg...

...denna månad gick det åt mycker mer pengar än vi hade räknat med. Ny framruta på bilen, ny bilbarnstol till Line (som hon sitter som en prinsessa i!) & en del annat nödvändigt. Ioförsig bara vettiga grejer som kostat men det svider allt lite. Bilen ska besiktigas nästa vecka så rutan var ett måste.  Förhoppningsvis kommer jag börja jobba så smått inom en ganska snar framtid, håller tummarna!

Var ute i lördags, hade jättekul! Var en precis lagom kväll, var hemma vid halv 2-snåret. Sov läääääänge på söndagen. Mina hjärtan var på IKEA med mormor/svärmor & köpte bla ett bord till Lines matstol så nu får nästan alla hennes leksaker plats!

Line sover bättre & bättre, hon har sovit 2 hela nätter denna vecka, hoppas det fortsätter. Nu har två tänder kommit upp & jag hoppas nästa dröjer lite så vi får ha en go & glad tjej ett tag!

/C

Utgång ikväll!

P & Line är hos farmor & farfar i Arboga & tar upp båten. Modern (a k a jag) är hemma & städar i lugn & ro. Har dessutom sovit 2 timmar, välförtjänt efter en storstädning. Ikväll är det utgång, ska bli riktigt kul!

/C

Snaaart helg!

ikväll jobbar P & sen är han ledig i fyra dagar, ska bli såååå skönt! Sist har var långledig var det ju arbetsläger hos min mamma så nu ska vi verkligen passa på att njuta av att göra ingenting.

Våran tjej kryper nästan nu. Tar sig fram förvånansvärt snabbt , hon har inte riktigt kommit upp i krypställning ännu men vad gör det? Framåt går det iallafall!
Verkar som att tand nummer två är på ingång, har varit väldigt dreggligt & klängigt sista dagarna. Line sover vanligtvis i sin egen säng i sitt eget rum men de senaste nätterna har hon sovit hos oss några timmar. Är jättemysigt så klagar verkligen inte, hon vill aldrig ligga hos oss annars :D

Vad har hänt mer då? Varit hos sjukgymnasten & fått massa info om bäckenbottenträning. Svårt att komma ihåg det bara, skulle behöva en klocka som påminde mig hela dagarna! Sista droppet är avklarat också, Hb-värdet var väl sisådär så ska tillbaka & ta ett nytt värde om någon vecka, hoppas det har bättrat på sig tills dess. Har ingen lust att spendera 11 timmar till på vårdcentralen!

I helgen är det utgång för min del, ska bli hur kul som helst!

/C


Lång dag idag!

Varit lite varstans & flängt idag, bland annat varit på jobbet & hälsat på. Saknar det som tusan :/  Men å andra sidan har jag ju världens mysigaste dagar med Line som jag inte skulle vilja byta för allt i världen :D Känner bara att jag vill börja lite smått nu, kanske bara några timmar i veckan till att börja med. Dessutom vill P gärna vara föräldraledig lite tidigare än nästa sommar.

Har världens värk i varenda muskel efter veckans renovering hemma hos min mamma. Är nämligen så att hon har varit bortrest en vecka & då har vi passat på att lägga nytt golv i vardagsrummet och måla om hela nedervåningen. Blev riktigt nice. Gissa om hon blev chockad & glad?! Nytt matbord fyndade vi på IKEA också.

Ikväll har jag haft en riktigt riktigt riktigt övertrött tjej. Försökte med A-L-L-T men hon skulle absolut inte sova trots att ögonlocken åkte igen hela tiden. Efter lite välling (som hon annars bara äter på morgonen) & lite vandrade genom lägenheten gungades i mammas famn (vilket vi försöker byta ut mot en sittande version - 8,5 kg frestar på armarna rätt ordenligt efter en stund) så slog hon igen sina blå och somnade sött. Nu ska jag också dra mig mot bingen och försöka sova lite. Imorgon är det dop & babysim på schemat.

/C


RSS 2.0