T-R-Ö-T-T-A-S-T!

Måste vara tröttast i kommunen. Om inte länet till och med. Har inte gjort något särskilt ansträngande idag, varit på vårdcentralen & "fått mig ett järn", inhandlat en åkpåse & haft lite fikagäster på besök. Men är ändå fruktansvärt trött att jag nästan är lam. Bläddra lite i Elle mat som jag fick med mig från mamma & sen är det sovdags. Imorgon är en ny dag.

/C

Bättre idag...

...har en gladare tjej hemma idag, skönt. Dock biter hon i allt & alla & dregglar kopiöst mycket men är som sagt mer som vanligt. Ingen feber sedan igår förmiddag heller, toppen.

Idag har vi varit på Marieberg tillsammans med Lines mormor. Inhandlades lite kläder till oss alla tre, härligt med lite nya grejer. M-Å-S-T-E rensa ur min garderob, cirka 85 % av allt kan jag inte ha :/ Fick sån ångest i lördags när jag skulle iväg till G på partaj, drog ut varenda topp & linne jag har & provade men inget kändes bra. Så nu är det uppdatering av garderoben som gäller!  

Imorgon är det dags att besöka vårdcentralen igen, dags för 7:e droppet nu. Hoppas det är någon av mina två favvosyrror som ska sticka mig! 


/C

 

En tand!

Line har haft feber idag, fick ju sina sprutor igår. Kollade i hennes mun imorse, för jag tyckte hon dreglade så mycket (gör hon visserligen jämnt men nu var det rena vattenfallet!). Såg inga tecken på någon tand inte. Kollade igen på eftermiddagen, "bara för att" & tro på tusan, en tand har spruckit upp! Ligger än så länge preciiiiis i tandköttet så hoppas den kommer upp lite snart. Tack och lov för Alvedon.

Nu sover damen gott i sin säng, hoppas denna natt blir lite lugnare.

/C 


BVC idag..

..."lilla" tjejen är nu 70 cm lång & väger 8590 gram. Inte konstigt att jag har fått synliga armmuskler :D. Även vaccination stod på programmet. Gick bra, Line gnällde till lite precis i slutet av båda sprutorna sen var det bra. Nu sover hon & kommer antagligen göra det från och till hela dagen, hon sov massor efter första vaccinationen. Gör mig ingenting, blåser smådjävlar här utanför så jag är gärna inne & myser hela dagen. Ska snart göra lite gott te & fortsätta läsa en deckare.

Imorgon ska jag hälsa på lilla I & vi ska åka på Lingon & blåbär-party. Får se om jag hittar nåt fint, är (otroligt nog) inte särskilt shoppingsugen. Men det kan ju snabbt ändras :D

/C

Line 5 månader idag!

Helt sjukt vad tiden går fort! Tyckte det var igår vi kom hem från BB med en till familjemedlem? Våran lilla bebis har nu blivit en liten tjej! Hon blir bättre & bättre på att sitta själv för var dag som går, så härligt att se hur hon utvecklas!
 



Idag var jag på vårdcentralen, idag avklarades det fjärde droppet. "Bara" sju kvar nu då...Men känner mig inte lika yr längre så det hjälper absolut. Synd bara att jag ska vara så fruktansvärt mesig när det kommer till nålar, fattar inte vart det kommer ifrån. Hade med mig MP3:n & poppade Randy för fulla muggar & det gick allt liiite bättre då. Tyvär skulle ju det även tas ett stick i fingret (vilket jag tycker är 1000 gånger värre än i armvecket - jag sa ju det, att jag är mesig!) men det gick bra med lite andning. Det är själva ljudet, "klicket", som är det jobbiga. Fattar inte varför de inte kan tillverka sådana som inte låter?

I veckan har vi varit & hälsat på lilla I, så bedårande söt! Vågade knappt hålla i henne för att hon var så liten (speciellt i förhållande till Line!), drygt 3500 g :D De största ögon jag sett, & sen så mycket hår! Kommer bli kul att se våra tjejer leka tillsammans när de blir lite större båda två.

Ikväll jobbar P så jag & Line tänke titta på Idol & sen ta en tidig kväll, blir antagligen en tidig morgon imorgon.
/C

 


En hel natts sömn!

lyxigt har vi haft det, Line är nämligen hos sin älskade mormor! Efter dopet skjutsade vi mormor & Line hem till mormor & sen åkte jag & P vidare till Ekershallen & handlade lite gott till kvällen. Blev tacos igår, var riktigt länge sen vi åt det. Kollade på Slumdog Millionare också, väldigt bra film! P brukar säga att om jag INTE somnar när vi kollar på film, då är det en riktigt bra film. Jag har en tendens att tröttna fort på filmer om det inte är full rulle från början eller, som i denna film, är en riktigt bra story.

Ska snart börja väcka P, brukar ta 20 minuter innan han kliver upp. Ska röja lite hemma & sen åka & mysa med vår underbara tjej & sen är det babysim i eftermiddag som gäller! Måste ringa svärmor också & be henne komma hit imorgon när jag ska till vårdcentralen. Blir ett par gånger som det blir lite rörigt att ordna barnvakt men det löser sig på något sätt.

W´s dop igår var jättefint, en hel del gäster blev det. Kul att träffa släktingar man inte ser så ofta. Jag & P fick även en bröllopspresent av min morbror med familj, en jättefin minifontän med ett kärlekspar.

/C


Imorgon är det fredag!

Denna vecka har det varit full rulle, & helgen fortsätter i samma stil. Imorgon ska jag till vårdcentralen för att påbörja den första av elva (!) Venofer-behandlingar, vilket betyder att jag ska få järn via dropp. Känns bra att ha fått reda på varför jag har varit så fruktansvärt trött & få hjälp mot det.

Simning imorgon, ska bli så skönt!

Dop på lördag & sen ett besök till Brotorp för att träffa lilla I som kom till världen den 1 september!

/C


Återbesök på S-MVC

stod på schemat idag. Gick jättebra, läkaren rekommenderade vaginal förlossning om det skulle bli aktuellt med en till knodd. Skönt att veta. Hade skrivit upp en del frågor jag hade & fick bra svar på alla. Var en jättebra läkare som verkligen tog sig tid, härligt att det finns sådana!

Imorgon är det dags för nästa vårdrelaterade besök, till vårdcentralen närmare bestämt. Inget allvarligt, har lite dåligt blodvärde som ska åtgärdas bara. Ska baka cookies till helgen också.


Längtar så till helgen, på fredag kväll är det simning med G & lite bubblade i bubbelpoolen ska vi väl hinna med, på lördag dop för Lines kusin & sen ska Line sova hos sin mormor & då ska päronen hitta på nåt, frågan är bara vad. Inga fel att bara vara hemma & mysa heller ioförsig!

/C

Nyklippt!

Japp, nu åkte någon decimeter av. Är riktigt nöjd, blev rekommenderad en salong som heter Kharma, hur bra som helst! Bokade en ny tid på en gång, måste börja sköta mitt hår bättre nu när det äntligen har slutat lossna så förbannat mycket hårstrån varje dag! Tror jag ska be frisören ta lite mer nästa gång, är lite sugen på kort hår igen.

Idag har vi varit hos min farmor i Karlskoga & ätit mat. Och ätit mat. Och ätit mat. Och dessert. Och kaffe med en massa kakor. Hon är hur duktig som helst på att laga mat och baka, hoppas att man kanske kan komma i närheten av hennes matlagningsskills en vacker dag!

I morgon bär det av till svärföräldrarna och på söndag är det namngivning i Stockholm som gäller. Hinner tyvär inte stanna mer än över dagen då P börjar jobba 10 på måndag.

Har varit ett par kämpiga kvällar med Line, hon har varit supertrött men inte kunnat slappna av och komma till ro, dessutom har hon ätit cirka hälften av vad hon brukar? Antar att hon är inne i någon sorts utvecklingsperiod för hon är helt som vanligt annars.

/C

Sommarvärme?

Vad hände? Det är cirka 25 grader i solen här? Var ju nyss skitkallt & grått ute & jag hade börjat fundera på vilken sorts jacka jag vill ha i höst? Inte fel med sol & värme men man blir ju lite fundersam när vädret skiftar så.

Har jobbat i helgen, blev bra med timmar, cirka 26 tror jag, inga fel. Är sugen på att börja jobba igen, saknar det jättemycket!

Varit & lämnat ifrån mig lite blod på vårdcentralen idag igen, har jättedåligt blodvärde & ska dit nästa vecka igen för att diskutera behandling, funkar inte riktigt med järntabletter längre. Känns skönt att veta varför jag kan vara så trött ibland & varför jag har noll kondition, (kan ju inte bara skylla på blodvärdet, har aldrig haft bra kondis men nu är den kass) & kanske även varför jag tappar så mycket hår.

I veckan är det klippning & återbesök på S-MVC som hägrar, hoppas få svar på en del frågor.

Nej, nu är det dags för en promenad hem till G i det fina vädret!

/C

RSS 2.0