0 motivation!

Har verkligen ingen lust med någonting alls nu, & det har jag sjukt dåligt samvete för. Känns som att all energi har försvunnit, orkar inte göra ett dyft hemma efter jobbet & så fort jag vaknat på morgonen längtar jag tills det blir kväll igen så jag kan gå & lägga mig. Det är inget kul. Nej, nu är det dags att knalla till jobbet snart.........

/C

V.31

Puh, känns som att magen blir större och större för varje dag som går! Och lilla grodan bökar & stökar konstant, verkar vara en rastlös liten typ där inne!

I helgen kommer syskon med respektive och mamma och mormor & firar min kommande födelsedag lite, ska bli trevligt. Ska hinna baka till föräldrargruppen på torsdag också, jobbar hela veckan så det hinns inte med annars. Storstädning är det tänkt skall hinnas med också.

Har lämnat in semesteransökan & alla papper om föräldrarledighet nu, ska lyxa till det & jobba sista dagen den 6:e mars....känns lite onödigt om jag mår bra & så men tycker jag förtjänar det samtidigt efter alla timmar man slitit :)
Är så sjukt trött efter jobbat jämt, igår var jag hemma vid 15, la mig & läste en stund, sov mellan 18-20, tittade på TV till  kl23, lade mig & sov sedan till 08 idag....önskar jag kunde vara mer lik P och sova längre på mornarna.

Ska hämta vagnen idag eller imorgon! De ringde från affären igår & berättade att de tyvärr hade monterat ihop fel vagn, alltså inte våran :/ Men kan väl vänta en dag eller två extra :)

/C

Tvättar & donar...

....alltid kul att man kan sysselsätta sig med något såhär en tisdagkväll. Blir lika förundrad varje gång när jag ska tvätta att det har hunnit bli så MYCKET tvätt!
Idag var det kurs på förmiddagen på jobbet, sen var det jobb i 4 timmar till som gällde, sen hem & börja tvätta som sagt.

Ska träffa J aka. Kakmonstret imorgon, och hennes dotter som jag inte träffat på JÄTTElänge, ska bli trevligt. Vi jobbade ihop på hemmet, var inte alls lika kul där efter att hon slutat :/

Jag & P var på stan i helgen & skulle "bara kolla lite" på vagnar, var först på Babyproffsen & fick världens guidning av diverse modeller, gick en sväng till Saker & Sockor på Krämaren och fastande direkt för en Crescent, som vi pratat om tidigare. Så nu är handpenningen betald & vi väntar på att de ska ringa & meddela att vi kan hämta vagnen, den ska komma i veckan :D
Så här ser den ut (bilden är lånad från blocket):





Nu börjar magen vara lite i vägen, speciellt när man ska böja sig ned efter något eller vända sig om i sängen. Är sjukt sugen på att simma, jag & C från jobbet pratade om att göra det någon dag men vi jobbar nästan alltid om varandra så vet inte riktigt när det blir av. Skulle göra vad som helst för att få bada bubbelpool nu :D

/C




Snöstorm ute....

Trodde inte det skulle komma någon mer snö på ett tag men jojo, full storm ute idag. Fattas ju bara att det blir svinkallt nu, är ju Hindersmässan snart & då är det ju alltid kallt om satan.

Har en miljon saker att göra de närmaste veckorna, vi börjar på föräldrargrupp denna vecka, jobbar asmycket, kurser & grejor, nästa vecka är det ansiktsbehandling på Rapps som gäller, hitta kläder till bröllopet, ska hinna fylla 22 (!) år med lite kalas för släkten, hinna städa & dona. SEN är det dags att ta tag i barnrummet också. Puh.

Det är mycket större skillnad att jobba 100 % mot 85 % än vad jag trodde. Är evigt tacksam att jag har ett jobb som jag trivs med & allt sånt, men det kommer inte bli helt fel att gå hem heller känner jag :D Då ska jag ladda upp med massor av böcker från bibblan & läsa, läsa, läsa! När jag var yngre läste jag nog 1/3 av dagarna, finns inget bättre än att bädda ner sig i sängen med en bra bok.

Åh, vi längtar så tills våran lilla bebis kommer! Är i vecka 30 nu, alltså är det MAX 14 veckor tills h*n är här. Drömmer massor om barnet & förlossningen nu, senaste handlade det om att det skulle bli snitt & så vaknade jag PRECIS när de tog ut bebisen, typiskt!

/C

En grå dag....

Är så trött på det här gråa & trista vädret! Har väl inte varit någon sol framme på minst två veckor snart?!

Har varit med mor min på IKEA idag, hon inhandlade lite saker till nya huset. P & jag ska åka till IKEA senare i januari & börja inhandla möbler & grejor till lilla grodan i magen. Igår fick jag inte en lugn stund på jobbet, kunde verkligen inte sitta stilla för att bebisen bökade runt så! Har varit lite lugnare idag iallafall, men vaknade ett par gånger inatt av njursparkar.  Idag är det alltså 80 dagar kvar till beräknad födelse. Shit alltså. Då ska man alltså bli mamma. Sjukt stort. Funderar mer & mer på vad det är för en liten filur som är där inne, & om h*n blir lik mig eller P?

Börjar jobba heltid imorgon, kommer vara som ett kryss på fredag eftermiddag. Men får tänka på the money som sagt.. Men kommer ju vara sjukt osocial en tid fram över om man säger så, orkar ju knappt vara social när jag jobbar 85%....

Ja, mycket mer än så är det inte. Längtar till helgen då jag & P är lediga tillsammans. Ska ta låååånga sovmornar då!

/C



Tredje besöket hos barnmorskan idag!

Idag var det snabbt avklarat, urinprov, SF-mått & hjärtljud stod på schemat. Allt var bra, SF-måttet var 29 cm (håller mig fortfarande på högsta kurvan?) & hjärtljuden var runt 150 denna gången också. Nästa besök är om tre veckor & sen är det varannan vecka som gäller. Föräldrargruppen börjar i slutet av januari & det känns som att tiden flyger iväg.

P är hos taueraren för att påbörja högerarmen, ska bli spännande att se resultatet. Blir också sugen på att göra mer men det får vänta till nästa höst.

Nästa vecka ska vi börja jobba heltid på jobbet, kommer vara som en zombie framöver tror jag. Känner att jag inte riktigt orkar vara lika social som jag borde men jag är för trött.

Fick HMs katalog idag och även en från La Redoute, lagom sugen man blir på att handla kläder till lilla grodan i magen & till sig själv. Ska bli så skönt att kunna köpa "vanliga" kläder sen! Vill ha ett par skitsnygga sneakers från Nike, men det är snörning på dem & jag fixar inte riktigt att böja mig ned & knyta dom så det får bli ett inköp efter att våran lilla bebis har kommit.

/C

RSS 2.0