En såndär dag ni vet...

.....där nada går som man vill. Eller snarare, allt man försöker sig på blir bara fel. Det började redan imorse: När jag skulle hänga upp handduken efter duschen så ramlade den ned. Jag hängde upp den och hann gå två steg. Sen ramlade den ned. Suckar och hänger upp den igen. Hinner vända mig om innan den ramlar ner. Igen. Skriker högt och P undrar vad jag sysslar med. Då har ilskan redan kokat upp så det är ingen idé att svara. Slänger upp handduken på dörren och hinner tänka att jag hatar handdukar. Innan den ramlar ned igen. Bryter ihop.

Ska slänga ned helgens NA i tidningspåsen där en veckas tidningar samlas innan de hamnar i återvinningen. Slänger ned högen. Hälten hamnar bredvid på golvet. Suckar och krafsar ihop allt och hinner ut ur rummet. Innan hela påsen välter och tidningarna återigen hamnar på golvet. Bryter ihop.

Ska vara förutseende och göra matlådor för två dagar. Står och steker falukorv och tänkte ta disken under tiden. Bränner så klart hälften av falukorven. Tappar en tallrik inte en, utan två gånger. Den gick ioförsig inte sönder. Bröt ihop iallafall.

I helgen var det tvåårskalas för R, trevligt. Om en månad fyller syrran A ett år och då hoppas man självklart på lite mer kalas. I fredags fick M och C en liten M, hoppas man får se underverket om ett tag! Igår var S och F här, det var trevligt!

tisdag är det dags för rutin-ultraljud, ska bli så spännande! Längtar ihjäl mig tills det är mars, vill ju ha våran lilla bebis här nu.... 

Vaknade som vanligt vid 08 idag med den lilla haken att kl bara var 07 egentligen jue. Men det blev lite äggkokande och NA-läsande så var man igång. Tidig sovtajm ikväll, uppgång 05:15 imorgon.

Tjipp & hej!

/C

Semester!

Äntligen, efter en jobbig helg på arbetet så är det äntligen måndag & det betyder packa & sedan avfärd till Lunger & sen vidare till Västerås flygplats kl 04:30 imorgon bitti. Mallorca here we come!

Söder: Jag tar tillbaka det där om magen som inte växer. Det gör den.


Åter i kalla nord 14:e oktober.

/C

100 dagar har gått...

Helt sanslöst, 100 dagar av graviditeten har gått. 180 kvar. Piece of cake om det fortsätter såhär. Har dock halsfluss för tillfället och knaprar Kåvepenin. Inte världes roligaste tabletter att svälja då de är lika stora som stolpiller. Typ. Snorar & hostar nätterna igenom & orkar inte göra ett dugg på dagen. Bäddar ned mig i soffan & kollar på Hem till gården, går upp & värmer lite soppa & thats it. Ungefär.

Nästa vecka är det Malloca som hägrar, ska bli så skönt att komma ifrån denna kyla! Är cirka 4 grader när jag jobbar morgon. Inte så härligt. Har inhandlat jätteosexiga stödstrumpor på Apoteket. Men vad gör man inte för att minska risken för blodpropp? Frågan är bara om jag får på mig dom. Är skitsvårt att få på stödstrumpor på andra, lär ju inte bli lättare att försöka på sig själv!

Igår var det dags för vaxning. Benvaxning. Lätt värt pengarna. Men ont det gjorde det.

Fått tid för rutin-UL, den 28:e oktober, bara 14 dagar att vänta när vi har kommit hem...Magen växer nada. Verkligen NADA, och inte ett enda kilo har jag gått upp. Blir lite orolig över att bebisen inte heller växer?  Är säkert ingen fara men vill ju ha en bebisbula NU!

/C

RSS 2.0