Snaaart helg!

ikväll jobbar P & sen är han ledig i fyra dagar, ska bli såååå skönt! Sist har var långledig var det ju arbetsläger hos min mamma så nu ska vi verkligen passa på att njuta av att göra ingenting.

Våran tjej kryper nästan nu. Tar sig fram förvånansvärt snabbt , hon har inte riktigt kommit upp i krypställning ännu men vad gör det? Framåt går det iallafall!
Verkar som att tand nummer två är på ingång, har varit väldigt dreggligt & klängigt sista dagarna. Line sover vanligtvis i sin egen säng i sitt eget rum men de senaste nätterna har hon sovit hos oss några timmar. Är jättemysigt så klagar verkligen inte, hon vill aldrig ligga hos oss annars :D

Vad har hänt mer då? Varit hos sjukgymnasten & fått massa info om bäckenbottenträning. Svårt att komma ihåg det bara, skulle behöva en klocka som påminde mig hela dagarna! Sista droppet är avklarat också, Hb-värdet var väl sisådär så ska tillbaka & ta ett nytt värde om någon vecka, hoppas det har bättrat på sig tills dess. Har ingen lust att spendera 11 timmar till på vårdcentralen!

I helgen är det utgång för min del, ska bli hur kul som helst!

/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0