Seg lördag

Är fortfarande sjuk, snorar & har mig. Hostar en del, hoppas det är tecken på att det håller på att bli bättre.
Känns sådär att helgen har gått åt till att ligga & försöka bli frisk men, inget att göra något åt. Varit en rätt påfrestande vecka, hoppas nästa blir något lugnare. Imorgon är P ledig, om det är fint väder blir det promenad, annars film & mys hela dagen.

Praktiserar ju för fulla muggar, trivs kanon. Är hur intressant som helst +att man lär sig massa ny terminologi hela tiden.

Längtar så tills det blir lite varmare ute nu, så man kan börja ha lite roligare skor på sig!

Nej, nu är det läggdags. Håller på med en bok som jag måste ha blivit kvar i min bokhylla av "misstag" står nämligen att den tillhör AD-skolans bilbliotek . Var ju en sisådär....hmmm..6-7 år sedan man gick där nu. Skulle ju kännas LITE dumt att lämna tillbaka den nu. Fatta feting påminnelseavgiften de skulle kunna ta ut i såfall :D

Over And Out!

Alltid lika olägligt.....

när jag blir sjuk. Varenda jävla gång så är det såhär. Har sjukt ont i halsen & feber, blivit smittad av P antagligen. Hoppas verkligen jag inte tappar rösten, måste iväg till praktiken på måndag......Helvete.

3:e april


Börjar väl med att uppfylla löftet om lite bilder från pirogbakandet :

   baka baka liten kaka..........de blev verkligen jättegoda....
.



Känns ju skönt att man har kommit igen lite sedan missödet med kokosfluffet........



Är hundvakt för tillfället, får se hur länge denna lilla donnan är kvar i stan ------------------->


Händer inte så mycket just nu, även om jag hunnit med en del idag; tvättat, varit hos G & börjat med b-uppsatsen, hem & vikt in tvätt & dammsugit. Betyder att man kan  lägga sig på soffan med gott samvete iallafall : D

Var på Marieberg med P igår, som shoppade loss (som vanligt). Jag fick nöja mig med ett par välbehövda skor. Som jag lyckades få världens blåsor utav på hälarna. Inte skönt. Men de töjer sig väl tids nog de också. Så skönt att kommunen sopat upp allt grus nu, betyder att man snart kan ta fram pumpsen!!!! Jaaaa!!!

Hörde & såg två fiskmåsar idag, det om nåt är väl ett vårtecken?

Today is a new beginning....


Idag ska det bakas. Eller snarare lagas mat kanske man ska säga? Piroger, det klassas väl som mat? Jaja, ska försöka fotodokumentera det iallafall, hoppas det går bättre än med kokosfluffet eller vad det hette :)

Tycker inte om blogg.se, har inte kunnat logga in på aslänge. To bad.

Väntar på två tentaresultat, hoppas de kommer den här veckan, så man vet om man klarat sig innan man börjar praktiken 14:e april.

Inte mycket mer att skriva nu, får fortsätta sen.

En liten undran bara, är det någon som kan tala om för mig vad jag har gjort för att min profilbild & det ska hamna så långt ner?

RSS 2.0