Tiden går....

Är i vecka 23 nu. Helt otroligt. Får en massa sparkar (helst tidigt på morgonen & sent på kvällen!) hur mysigt som helst!

Har jobbat extra idag, hann 50 journaler på 8 timmar, lite lagom muck i huvudet efter det....Benen var stenhårda av allt stillasittande när jag kom hem, önskade att P hade varit hemma så man hade fått lite massage!

Känner mig lite nere, är trött på det här vädret, har lite panik inför flytten om två veckor (har ju lite separationsångest också, kommer sakna den här lägenheten), trött på att ständigt ha ett pulserande i vänster öra så fort jag reser mig upp. Hoppas det går över snart.

På tisdags ska det bakas med G, ska bli så kul! Då får men ju lite jul-feeling i allafall!

/C

Seg dag....

Sådär, nu kan ju alla som har tjatat om snön sedan i början av november vara nöjda. Själv hatar jag snö. Finns absolut inget positivt med detta. "Men det blir ljusare!"  INTE när jag går till jobbet i snöstorm kl 06:15 & inte ser ett dugg för att det yr snö i ögonen.

Jag är negativ idag, vet inte riktigt varför. Är ledig efter att ha jobbat helg, slöat, bakat cupcakes (blev sådär), läst, beställt en julklapp till P. Inte gjort nåt riktigt vettigt med andra ord. Men man måste ju få slöa lite ibland också, eller hur?

Imorgon är det utbildning med jobbet hela dagen, sen är jag ledig igen. Då är det flyttkartongsjakt som gäller.

/C


Sugen på....

.....potatismos & ugnstekt falukorv! Men det kan man väl inte äta till frukost? Eller?

Idag blir det en tur till Maxi för lite inhandling inför kommande 6 (!) dagars arbetsveckan. Kommer vara helt okontaktbar under denna vecka så jag ber om ursäkt för det i förtid. Är så sjukt trött på kvällarna nu med, lägger mig vid....20 kanske? Vaknar oftast svintidigt istället.

P kände första riktiga sparken i förrgår, så häftigt! Inga dåliga sparkar nu heller, de syns utifrån. Man känner sig allt lite mörbultad när liten varit igång en stund.

Nej, nu får karl allt pallra sig upp så denna dag inte försvinner iväg!
/C

Halvtid idag!

50% avklarat, 50% kvar. Känns konstigt & det är underligt hur det ena stunden kan kännas som att tiden springer iväg & andra står stilla.

Nu är det flytt som hägrar, 15:e december. Hoppas bara att någon av de som var här igår på visningen vill köpa våran lya.....Ska bli så kul att börja inreda det som blir barnrummet!

Nya bilen går bra, känns dock som att köra en mindre buss. Men kommer finnas bra med plats till barnvagn & en massa annat! En miljon säkrare än Saaben & det är huvudsaken.

/C


Kört nya bilen....

..& det var en upplevelse. Snacka om att automat förstör hela körupplevelsen. Fusk.

Liten har bufflat runt hela dagen. Kittlas som tusan vid naveln.

Flyttar 15:e december. Blir najs. Kom & köp våran lya.

/C

RSS 2.0