Äntligen...

fick jag bort räknaren på sidan, såg ju aningens konstigt ut när den tickade på till vecka 60.....är ingen hejare på det här med kodmallar alls!

Inte konstigt att jag får träningsvärk i armarna av att bära på Line ibland, damen är nära 8 kilosstrecket! Växt rejält har hon gjort också, 68 cm är hon nu, 13 cm ( ! ) på fyra månader. Dagarna går fort nu, speciellt när man ser att hon utvecklas för varje dag som går. Äter nu palsternacka & gröt för glatta livet & sover hela nätterna (peppar peppar). I söndags var vi på Babysim & det gillade hon verkligen, hon sparkade med benen som att hon ville simma iväg själv :D Men en övning när de skulle ligga på rygg bort från föräldrarna & man skulle hålla en hand under deras huvud uppskattades inte, nej det var magläge det skulle vara.

Dagarna rullar på, ska börja söka jobb med ljus & lykta eftersom mitt vikariat gått ut men verkar inte bli så lätt men det är bara att kämpa på!

/C

Höst?

Idag är det väldigt höstlikt ute, känns aningens deprimerande. Den här sommaren har verkligen SPRUNGIT iväg - mycket beror säkert på att dagarna går så fort sedan Line kom! Men vi har ju hunnit med en hel del iallafall, hälsat på vänner & bekanta, jobbat lite (för min del alltså. P har jobbat som vanligt), haft namngivning & gift oss, varit i Stockholm, & bara slappat & haft det bra.

Igår var jag & P på Al Forno, en italiensk restaurang som är hur bra som helst! God mat & bra service, kan verkligen rekommendera den! Line har varit hos sin mormor inatt, ska snart väcka P så vi kan åka & hämta henne, saknar henne jättemycket. Vaknade inatt & tyckte jag hörde henne men drömde antagligen om henne eller så var det P som lät!

/C


RSS 2.0