Tyst söndagsmorgon

Riktigt lugn & skön start på den här dagen, inga grannar som slänger igen porten, inga kommungubbar som lägger asfalt utanför dörren. Lilltjejen har spenderat natten hos sin älskade mormor. Vi ska ta en lååååång frukost & sen blir det lite städning innan vi åker för att hämta henne.

Lägenhetsletandet går inte särskilt bra, verkar som att vi får bli kvar här ett tag till. Det är ju absolut inte så att vi sitter i sjön, vi bor bra här & trivs väldigt bra men vi skulle gärna vilja ha lite större (bor på 63 kvm nu) nu när Line är lite överallt. Vi kan inte heller bestämma oss för om vi ska kolla efter hus/bostadsrätt/hyresrätt så vi håller alla dörrar öppna nu. Något brukar ju dyka upp till slut.

Är fortfarande inte helt 100 efter vaccinationen (eller om det är något annat), men bättre har det blivit. P verkar ha klarat sig bättre, han har bara haft ont i armen sedan vaccineringen.

Hoppas att det blir mer jobb denna vecka. Skulle så gärna börja jobba heltid i januari/februari så P kan vara pappaledig fram till september. Händer så mycket med Line nu, i veckan fick hon en gåstol - gissa om den gjorde succé?!?! Hon blir så glad när hon springer runt i den & man märker verkligen att hon har upptäckt att världen är stor - hon vill vara med överallt (är så nyfiken) & hon har järnkoll på allt & alla :D

/C 


Kommentarer
Postat av: Johanna ♥ Minna

Okej ja här varnade dom för värktabletter, men men..



Nope inge vaccin här, då flere länder valt ett annat vaccin som dessutom är testat på barn under 18 och gravida och det vaccinet är bättre så vågar jag inte vaccinera mej me det sverige valt in, så jag väntar.

2009-11-02 @ 10:21:38
URL: http://salkert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0