Dagen D

Idag är alltså liten beräknad att komma ut. Väntat i 40 veckor på detta, vilket antiklimax det borde vara! Men det känns faktiskt inte särskilt speciellt alls, kroppen känns lika tung som vanligt. Börjar bli lite orolig att det ska vara en jättebebis där inne! Hoppas hursomhaver att krabaten vill komma ut inom en snar framtid, vi får väl se hur det blir med det, är otroligt lugnt i magen iallafall. Kommer nog hinna gå in i vecka 41 iallafall (imorgon).

/C


Kommentarer
Postat av: Madde

Ja det är skönt att något var bra iaf hehe men nu börjar jag tröttna helt va fan kan dom inte bara sätta igång mig ist så slipper jag komma dit mån+ons+fre varje vecka. Har ju varit de två veckor i rad redan och lär väl inte få någon bebis i helgen heller så lär väl bli nästa vecka också. Suck..

Hur känns det för dig då? Har det börjat att hända något?

2009-04-03 @ 20:20:24
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Madde

Vad snällt. :) Har sovit lite från och till men när värkarna kommer gör det för ont så nu sitter jag uppe ett tag ska nog ta å käka något så får vi se sen vad som händer. Är ganska långt emellan nu känns det som men dom gör jävligt ont ist.

Ja men precis, tycker det är onödigt av folk att ringa och fråga "har hon kommit ännu?" jag kommer börja svara "ja det har hon vi ville bara inte höra av oss till dig" man blir ju bara så trött liksom. :P



Kram.

2009-04-05 @ 04:28:29
URL: http://vhdbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0