Snart fyra i familjen!

Helt galet! Inom sju veckor gör barn nummer 2 entré! Var det inte nyss vi fick ett plus på gravtestet? Efter det följde 15 (!) veckor av oro, dagliga blödningar - det är en riktig liten kämpe på gång! Ska bli så otroligt spännande att se vad det är för en liten filur som kommer, om det är en kopia av L kanske?
Blir snitt denna gång, känns riktigt bra. Har fått datum, de som behöver veta när det är vet. Resten får vänta ;D
Håller på att tvätta alla minikläder, tycker L´s kläder är små med dessa - pytte! Vi har inte köpt så mycket nytt, vi har väääldigt mycket kläder kvar sedan sist - gissa om det tog tid att gå igenom alla lådor, man har ju minnen till precis varje plagg! "Den här hade hon då...den här köpte vi där...".
Börjar bli aningens tungt nu, mycket sammandragningar också. Har tänkt jobba fyra veckor till men återstår att se om det blir heltid hela tiden.

Och lilla L då! Som fyller 3 år snart! Tiden har gått så otroligt fort sedan hon föddes! Nu blir det kalas för kompisarna ena helgen och för släkten den andra, hon blir ordentligt firad. Hon har järnkoll på att bebisen kommer efter att hon fyllt år.

/C

Kommentarer
Postat av: fia

tack för tipset! vet knappt hur palsternacka ser ut, haha!



2012-04-01 @ 09:20:15
URL: http://sandstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0