Inskolning på dagis!

Inskolningen är halvvägs nu, hela förra veckan var jag & P med hela tiden, vi försökte hålla oss i andra rum så att Line skulle känna att vi inte alltid var i närheten, gick jättebra men efter cirka 10 minuter hördes ett "Maaaaamma, paaaaappa!" Under veckan som kommer nu ska hon vi lämna dagis helt en stund de första dagarna och sedan kommer hon att lämnas helt ons-fre. Tror det kommer att gå jättebra, hon hör till de lite äldre barnen och de sysselsätter varandra otroligt bra. Ä väldigt nöjd med personalen, trevliga och lättsamma. Idag ska vi försöka få ihop schemat tll dagis, verkar som att det blir runt 90 timmar i månaden för Line vilket är bra tycker vi. Tyvärr blir det lite snedfördelat med en vecka som hon bara är där en dag och en annan vecka då hon kommer att vara på dagis 3,5 dag men jag tror hon kommer att vänja sig vid det. Mycket hemmatid med pappa kommer det bli i fortsättningen! & en hel del eftermiddagstid med mamma! Är så otroligt mysigt att ha kvällen med henne själv för hon blir så gosig!

Annars flyter det på med allt, P har som sagt börjat jobba igen efter 7 månaders pappaledighet. Tänk att Line kröp när han gick på ledighet och nu springer hon för fullt?! Skumt hur fort tiden går....

Brorsan har fått en son till som ännu är namnlös (född 12 augusti) men det verkar vara ett namn på gång iallafall. Har väntat med att köpa någon present till honom tills han har ett namn, känns så opersonligt på något sätt.

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0