Fullspäckad helg över!

Fredag: Var på gamla jobbet & hälsade på tillsammans med Line, fanns mycket roligt att titta på där & många söta tanter som skrattade gott åt hennes försök att jaga katten Konrad! Tidig kväll för hela familje, Line somnade nog vid 19-tiden & jag & P runt 21 (pensionärsvarning!)

Lördag: Dop i Längbro kyrka, Line kunde inte alls sitta stilla & vara någorlunda tyst. Klart det var kul att prata extra mycket när det ekade :) Många barn som hon var väldigt intresserad av, träffade en jättegullig tjej som absolut skulle få en puss eller två. Sen bar det iväg till mormodern med barnet, hon tvärdäckade (som vanligt) i hennes soffa - konstigt att hon aldrig kan somna i soffan hemma?! Jag skjutsade iväg P till en kompis & hämtade upp två kompisar på vägen hem igen. Gjorde tacos, kollde Melodifestivalen & sen blev det utgång (!). Var först till Ritz, häftiga lokaler men way segt, alldeles för trångt på vissa ställen & konstigt folk ute var det. Gick till Pitchers för att möta på mannen som var alldeles för full, tog en taxi hem & sen blev det jag som fick städa efter någon *hosthost*

Söndag: Sov ganska länge, käkade tacos & kollade på Bröllopsfotografen (jättebra film!) & sen hämtade vi pluttungen som var på det absolut gnälligaste humöret - kanske en kindtand på väg ut? Tidig kväll igen, alla sov 20.30.

Måndag: Dags att knalla till jobbet!

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0